Ook in 2023 kunt u op ons rekenen voor het leveren van uw isolatiemateriaal! Bel 085-5004100 of vul het contactformulier in!

Groot project? Offerte nodig? Isolatie kopen?

Bel 085-5004100 of neem contact op

€ 0,00

Over ons

Gespecialiseerd

Isolatiewinkel.nl is een gespecialiseerde webshop voor isolatiemateriaal. Wij zijn centraal gevestigd in het midden van het land en leveren van met name, door heel Nederland. Comfort en Duurzaamheid staan dicht bij elkaar. Door goed te isoleren met de juiste materialen, bereikt u een hoog comfort wat bijdraagt aan een duurzame woonbeleving, besparing in uw energiebehoefte en duurzaam verlagen van u woonlasten.

Meer dan 50 jaar ervaring

Isolatiewinkel.nl beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in de isolatiebranche. Wij hebben een evenwichtig assortiment voor uw isolatieklus tegen een eerlijke prijs en met gecertificeerde eerste keus materialen. De regelgeving vraagt meer en meer om een goede documentatie om hiermee o.a. uw energielabel te kunnen bepalen. Bij isolatiewinkel.nl kunt u terecht voor eerste klas isolatiematerialen en bijbehorende hulpmiddelen als lijmen, folies, tapes en afdekmateriaal voor uw klus.